Cégünk 2006. januárjában alakult, horvát-magyar közös tulajdonnal; a TiKEM D.O.O. Zágráb magyarországi irodájaként.
A TiKEM cégcsoport azóta Magyarországon és Horvátországon kívül a régió több országában is képviselteti magát, Szerbiában, Boszniában, Lengyelországban.
Export-import tevékenységével lefedi Közép- és Dél-Európa országait, Lengyelországtól egészen Makedóniáig.

Az alapítók mélyreható elméleti és sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a vegyipari,- és építőipari alapanyagok kereskedelme terén. A családi tulajdonon alapuló tulajdonosi struktúra biztosítja a hatékony döntéshozatali mechanizmust, mely lehetővé teszi számunkra az ügyfeleink igényeihez igazodó gyors cselekvést.

A sikeres anyavállalat a biztos működési háttér záloga, ugyanakkor önállóságunk folytán rugalmasan és megbízhatóan reagálunk a vevői követelményekre és piaci kihívásokra. A piaci tudás folyamatos és kölcsönös cseréje szolgálja vevőink jobb és színvonalasabb kiszolgálását.

Kiemelkedően fontos számunkra a vevőinkkel és beszállítóinkkal történő folyamatos, személyes kapcsolattartás, termékeink egyenletesen magas minőségének biztosítása és szolgáltatásaink kiváló színvonala. Ezeket hosszútávú, minden tekintetben megbízható üzleti kapcsolat felépítésében kívánjuk megvalósítani.

Céljaink életképességének és eredményességének bizonyítéka, hogy vevőink között üdvözölhetünk jó nevű, ismert gyártókat és multinacionális vállalatokat is Európa szerte.

2022.11.22.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. 

Baráti üdvözlettel:

Gertner Attiláné Edit

Ügyvezető Igazgató

Vegye fel velünk a kapcsolatot, biztosan találunk önnek megfelelő megoldást

Kapcsolat
Top