Tisztelt Látogató!

Köszöntjük cégünk weboldalán!


A TiKEM Hungary Kft. import-export tevékenységet folytat Közép-Európai régióban -költséghatékony módon- közvetlen leszállítással; illetve Bajóti raktárunkban több, mint 30 termék folyamatos raktáron tartásával a belföldi igények minőségi és gyors  kiszolgálására törekszik. 

Gyártóink főként Nyugat-Európai vállalatok, képviseljük őket Magyarországon és a szomszédos országokban. Cégünről a "Rólunk" rovatban olvashat részletesebben.

Kínált termékeink nagy része megemlítésre kerül honlapunkon, a fontosabbak részletesen bemutatásra kerülnek, természetesen a teljesség igénye nélkül. 

A könnyebb átláthatóság kedvéért termékcsoportonként és iparági csoportosításban is összegezzük őket, mellékletként pedig az elérhető katalógusok vagy adatlapok letölthetőek.

Remélem megtalálja kínálatunkban az Ön által keresett terméket! 
Amennyiben további kérdése lenne, vagy nem találja, amit keres, kérem lépjen velünk kapcsolatba. A "Kapcsolat" rovatban megtalálja elérhetőségeinket.

Jó böngészést és szép napot!

TiKEM Hungary Kft.


 

Kereskedelem

Tevékenységünk: vegyipari alapanyagok, segédanyagok, minőségjavító és speciális adalékanyagok széles körű forgalmazása, kereskedelme, készletezése. Egyik erősségünk a gyártóinknál elérhető legkisebb csomagolási egységek rugalmas szállítása raktárról vagy a gyártótól egyenesen a vevő telephelyére leszállítva.

Disztribúció

Termékkörünkben megbízható, jóhírű, stabil hátterű gyártók termékeit kínáljuk Önöknek, melyek disztribúcióját is mi intézzünk. Raktárunkban több, mint 30 adalékanyag azonnali kiszolgálására van lehetőség, minimális mennyiségi megkötés nélkül, az elérhető legkisebb csomagolási egységenként.

Technikai tanácsadás

Ha elakadt, mi segítünk! Szakértőink segítik Önt tanácsadással gyártási technológiák megújításához, tökéletesítéshez, valamint technikai segítséget nyújtanak. 10 éve az Önök szolgálatában!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, biztosan találunk önnek megfelelő megoldást

Kapcsolat
Top