CMC – TiCELL P termékcsalád

Főoldal > Termékeink > CMC – TiCELL P termékcsalád

TiCELL P termékcsalád kiváló sűrítő, viszkozitásnövelő adalékanyag. Használatával optimalizálhatjuk a beltéri diszperziós festékek dörzs-állóságát, tixotróp képességeit, hosszútávú, stabil viszkozitást érhetünk el. CMC-vel történő sűrítés esetén zselés/krémes állagú festéket kapunk (“Joghurt effekt”). Kiváló ár-érték arányú termék.

A különbség az egyéb CMC termékek és a TiCELL P termékcsalád között az, hogy általában a gyártók már meglévő CMC termékeiket ajánlják festékipari célra IS  (amely vagy működik vagy sem), a TiCELL P  termékcsalád azonban kifejezetten erre a célra tervezett, gyártott és tesztelt termék, saját know-how alapján, 25 éves tapasztalatunk bázisára építve.  Jelenleg, a piacon egyedülálló módon, 3 különböző típust különböztetünk meg, a beltéri diszperziós festékgyártási technológiák igényeire létrehozva.

TiCELL P/60 G és TiCELL P/90 G

Előoldat készítéséhez ajánljuk. Egyenletesen és egy időben való oldódása optimális homogén, stabil viszkozitású oldat készítéséhez.  2010. évi bevezetése óta töretlen a népszerűsége, kis, közepes és multinacionális gyártók is teljes megelégedettséggel vásárolják Közép-Európa szerte.

TiCELL P/HV FS

Közvetlenül a keverőbe való beadagolás esetén ajánljuk, kedvezően alkalmazkodó oldódási idejének köszönhetően. A 2015. évi fejlesztésünk eredményeként a legújabb termékünk olyan szemcseméret elosztással kerül forgalomba,  -amely technikai CMC terméknél egyedülálló módon- nem hajlamos a csomósodásra, könnyen diszpergálódik. A vízbe dobva szinte azonnal homogén oldattá válik és max. 20 perc alatt eléri a 90%-os oldottsági állapotot. Rendkívül hatékony, tiszta oldatot adó, különleges minőségű termék, amely az elvárt minőség biztosítása mellett a gyártási kapacitás folyamatosságát, esetleg gyorsítását is biztosítani tudja.

TiCELL P/60 FP 

Különleges, könnyű portermék. Szemcsemérete ideális a finomszemcsés portermékekhez való száraz keverésre (pl. gipszalapú glett-anyagok), de megfelelő viszkozitása miatt diszperziós (“ún. felhasználásra kész”) glettanyagok kiváló sűrítője is lehet. Gyorsan oldódik vízben, közepes viszkozitása miatt megfelelő nyitott időt biztosít, azonban a száradási időt nem befolyásolja hátrányosan.

A TiCell R  termékcsalád minimum 98%-os  tisztított CMC hatóanyag tartalmának köszönhetően a diszperziós vakolat gyártásához kínál alternatívát. Gyártási és minőségi elvárásaiknak megfelelően 2 különböző viszkozitásban kínáljuk.

Termékeinkről a mellékelt katalógusban további információkat találhatnak, amely most már 3 nyelven elérhető: TiCELL P leaflet