Üdvözlöm!

Cégünk 2006. januárjában alakult, horvát-magyar közös tulajdonnal; a TiKEM D.O.O. Zágráb magyarországi irodájaként. A TiKEM cégcsoport azóta Magyarországon és Horvátországon kívül a régió több országában is képviselteti magát, Szerbiában, Boszniában, Lengyelországban. Export-import tevékenységével lefedi Közép- és Dél-Európa országait, Lengyelországtól egészen Makedóniáig.

Az alapítók mélyreható elméleti és sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a vegyipari,- és építőipari alapanyagok kereskedelme terén. A családi tulajdonon alapuló tulajdonosi struktúra biztosítja a hatékony döntéshozatali mechanizmust, mely lehetővé teszi számunkra az ügyfeleink igényeihez igazodó gyors cselekvést.

A sikeres anyavállalat a biztos működési háttér záloga, ugyanakkor önállóságunk folytán rugalmasan és megbízhatóan reagálunk a vevői követelményekre és piaci kihívásokra. A piaci tudás folyamatos és kölcsönös cseréje szolgálja vevőink jobb és színvonalasabb kiszolgálását.

Kiemelkedően fontos számunkra a vevőinkkel és beszállítóinkkal történő folyamatos, személyes kapcsolattartás, termékeink egyenletesen magas minőségének biztosítása és szolgáltatásaink kiváló színvonala. Ezeket hosszútávú, minden tekintetben megbízható üzleti kapcsolat felépítésében kívánjuk megvalósítani.

Céljaink életképességének és eredményességének bizonyítéka, hogy vevőink között üdvözölhetünk jó nevű, ismert gyártókat és multinacionális vállalatokat is Európa szerte.

Baráti üdvözlettel:

Gertner Diána

Ügyvezető Igazgató

Kereskedelem


Tevékenységünk: vegyipari alapanyagok, segédanyagok, minőségjavító és speciális adalékanyagok széles körű forgalmazása, kereskedelme, készletezése. Egyik erősségünk a gyártóinknál elérhető legkisebb csomagolási egységek rugalmas szállítása raktárról vagy a gyártótól egyenesen a vevő telephelyére leszállítva.

Disztribúció


Termékkörünkben megbízható, jóhírű, stabil hátterű gyártók termékeit kínáljuk Önöknek, melyek disztribúcióját is mi intézzünk. Raktárunkban több, mint 30 adalékanyag azonnali kiszolgálására van lehetőség, minimális mennyiségi megkötés nélkül, az elérhető legkisebb csomagolási egységenként.

Technikai tanácsadás


Ha elakadt, mi segítünk! Szakértőink segítik Önt tanácsadással gyártási technológiák megújításához, tökéletesítéshez, valamint technikai segítséget nyújtanak. 10 éve az Önök szolgálatában!